Kovačević: Jesmo "izbušili" reprezentativnog golmana, nadam se da se izbornik neće ljutiti Foto: Krešimir Đurić

Kovačević: Jesmo "izbušili" reprezentativnog golmana, nadam se da se izbornik neće ljutiti

| 22.10.2022. u 20:53h | Objavljeno u Sport

Trener Varaždina bio je prezadovoljan igrom svoje momčadi u večerašnjoj utakmici 14. kola SuperSport HNL u kojoj je Varaždin na svom stadionu pobijedio momčad Osijeka 4:1. Gosti su u Varaždin došli s nizom od pet uzastopnih pobjeda.

- Bojali smo se Osijeka, dobro igraju i u najboljoj su formi, imali su pet utakmica i pet pobjeda, puno su golova davali u zadnje vrijeme. Dobro smo se pripremili, htjeli su nas od početka visoko gore pritisnuti, ali smo na početku bez problema iznosili loptu, nismo ih se prepali. Na žalost na početku utakmice poklonimo smo suparniku gol, a zabio nam ga je najniži igrač iz peterca, ali nismo se pokolebali. Nastavili smo dalje igrati svoju igru, stalno sam svoje igrače uvjeravao da u vezi imamo brže, življe igrače, uspostavili smo bolju igru, kontrolu i došli su golovi -  rekao je trener Varaždina nakon utakmice.

Osvrnuo se i na drugo poluvrijeme.

- Kada smo poveli 3:1 nismo se branili. U poluvremenu je moja izričita naredba bila da nastavimo dalje igrati svoju igru. U orvih pet minuta smo imali tri ćetiri šanse kojima smo mogli riješiti utakmicu, ali na žalost nismo. Dobro smo odigrali i drugo poluvrijeme i zasluženo postigli i četvrti gol. Drago mi je zbog mladog Domjanića. Spasio nas je u Kupu, sada je iskoristio minutažu. Tako se postaje igrač- govorio je vidno zadovoljan Kovačević.

Prokomentirao je i euro gol Tonia Teklića.

- Stalno gledam takve golove na treningu, stvarno ima top u nogama i stalno pogađa. Govorim mu da više puca i u zadnje vrijeme je i počeo pucati. Na treninzima pogađa sa svih strana i zaista me to ništa ne iznenađuje. Drago mi je zbog njega. Teklić je danas ostao miran, igrao je dobro i nagradio sebe i cijelu ekipu tim euro golom - naglasio je Kovačević te na kraju rekao:

- Jesmo "izbušili" reprezentativnog golmana, nadam se da se izbornik neće ljutiti.