Kovačević: Isključenje Elezija i naša greška kod drugog gola prelomili su utakmicu

| 11.2.2023. u 19:57h | Objavljeno u Sport

Trener Varaždina Mario Kovačević je na redovitoj konferenciji za novinare nakon susreta analizirao poraz od Hajduka 4:1.

- Na kraju težak poraz za nas. Prvo poluvrijeme je bilo otvoreno,čvrsto s obje strane, ali na žalost sve te neke bitne stvari su se prelomile na stranu Hajduka, a to je rezultiralo tim porazom od 4:1. Teklić je bio ozlijeđen, pokušao je igrati u nastavku, ali nije mogao, a on je za nas jako bitan igrač. Primili smo prvi pogodak, je li bio ili nije, ne znam, međutim, brzo smo se vratili, izjednačili i vratili se. U trenucima kada je psihološka strana bila na našoj strani dogodilo se isključenje Elezija i teško je bilo pola sata igrati s igračem manje. Iako, moram reći da smo nakon 10-15 minuta dobro kontrolirali igru, ali na žalost po nas greška kod drugog gola, gdje smo dozvolili da Livaja primi loptu između naših stopera i bočnog igrača prelomila je utakmicu. Brzo smo primili treći gol, a poslije se više nismo mogli vratiti.Na kraju je Hajduk zasluženo pobijedio. Nemam što zamjeriti svojim igračima, osim kod tog drugog gola, gdje smo trebali bolje reagirati - komentirao je trener Kovačević.

Teklić bi mogao biti spreman za naredni susret s Dinamom.

- Dobio je udarac kukom u butni mišić pa ga je 'paraliziralo', ali vjerujem da nije riječ o težoj ozljedi. Nadam se da neće dugo izbivati s terena, nadam se da će biti spreman do nedjelje za susret s Dinamom - rekao je Kovačević te dodao:

- Na poluvremenu sam imao osjećaj da imamo taj Hajduk, ali utakmica se prelomila drugačije - zaključio je Kovačević.