Kovačević: Imamo dosta problema s igračkim kadrom, ali složit ćemo ekipu koja će moći parirati Solinu Foto: Dražen Novosel

Kovačević: Imamo dosta problema s igračkim kadrom, ali složit ćemo ekipu koja će moći parirati Solinu

| 24.9.2021. u 17:30h | Objavljeno u Sport

U sklopu 7. kola Druge hrvatske nogometne lige momčad Varaždina sutra očekuje gostovanje u Solinu i nadmetanje s istoimenim domaćinom.

- Nama je u nedjelju jako važna utakmica. Malo smo došli u probleme s igračkim kadrom, ali nije ni čudo, ovo je već šesta utakmica u tri tjedna, u ritmu srijeda-subota-nedjelja i došlo je do nekoliko ozljeda kao i igrača opterećenih kartonima. Zbog svega toga imat ćemo problema protiv Solina prilikom sastavljanja ekipe, točnije obrane jer tri žuta kartona ima naš kapetan Stolnik, Pellumbi je protiv Sesveta dobio crveni karton, Senić ima problema s trbušnim zidom i odmarali smo ga protiv Sesveta, a vjerujem da će moći zaigrati u nedjelju, u protivnom imat ću probleme oko stopera. Na Kup susretu ozlijedili su se i Elezi te Belcar tako da ni na njih ne možemo računati, dok je Vuk imao virozu i protiv Sesveta ga nismo koristili, a vidjet ćemo koliko ćemo ga koristiti protiv Solina, Imamo širok kadar igrača, vjerujem da ćemo složiti najbolju momčad, koja će moći parirati dobroj ekipi Solina - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

I prije kup ogleda sa Sesvetama počeo je pregledavati video snimke s utakmicama Solina.

- Nije to Solin kao što je nekada bio, da rade samo na pritisak i idu na nabijanje lopte. Riječ je o momčadi koja igra nogomet, što je pokazala utakmica u srijedu s drugom momčadi Dinama, s kojima su bili ravnopravni. Kolega Matić je složio dobru, respektabilnu momčad, koja želi i hoće igrati, igraju sustav 3-5-2, tako da ćemo se možda morati prilagoditi prema njima, ali gledamo sebe, vjerujem da ćemo složiti najbolju i najjaču ekipu da budemo prije svega čvrsti i odgovorni, a ako ćemo biti takvi imamo kvalitetu da možemo prema naprijed napraviti puno dobrih stvari - naglasio je Kovačević.