Kovačević: Gorica je momčad koja ima glavu i rep, koja igra jako dobro ovo proljeće Foto: Krešimir Đurić

Kovačević: Gorica je momčad koja ima glavu i rep, koja igra jako dobro ovo proljeće

| 20.5.2023. u 07:59h | Objavljeno u Sport

U 18 sati na stadionu u Velikoj Gorici igrat će se utakmica 35.,pretposljednjeg kola SuperSport HNL između domaće Gorice i Varaždina, Domaćin je u borbi za ostanak u ligi, dok Varaždin ima priliku izboriti poziciju koja sljedeće sezone vodi na europsku scenu. 

- Spremni smo, dat ćemo sve od sebe kao što smo davali i cijelo ovo prvenstvo, a koliko imam prilike čuti najave se da ćemo i na današnjem susretu imati podršku svojih navijača s tribina, na čemu im je unaprijed zahvaljujem. Bez obzira na to što se Gorica bori za ostanak moramo biti svjesni da igramo protiv momčadi koja ima glavu i rep, koja igra jako dobro ovo proljeće, moraju osvajati bodove da bi ostali u ligi i mišljenja sam da će gledatelji doći na svoje jer ni jedna momčad danas ne može kalkulirati, tako da nas očekuje zanimljiva utakmica, u kojoj ćemo nadam se mi biti bolji i na kraju se veseliti - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Utakmicu će najvjerojatnije početi momčad koja je igrala protiv Rijeke. Sudac će biti Patrik Kolarić iz Čakovca, a pomagat će mu Sanja Rođar Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice,dok će četvrti sudac biti Toni Dadić iz Zagreba.

U VAR sobi će biti Fran Jović iz Zagreba, a asistirat će mu sugrađanin Anto Marić. Patrik Kolarić sudac je elitne skupine, ove je sezone sudio 18 utakmica SS HNL, pokazao 63 žuta i 3 crvena kartona. Varaždinu je do sada sudio dvije utakmice, protiv Dinama na Maksimiru i Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.