Kovačević: Cijenimo i poštujemo Rudeš, ali siguran sam da ćemo se na kraju mi veseliti

| 31.10.2021. u 08:00h | Objavljeno u Sport

U sklopu 11. kola Druge hrvatske nogometne lige momčad Varaždina će večeras na svom stadionu od 19 sati ugostiti sastav Rudeša.

- Oni su drugi na tablici, kvalitetan dobar suparnik, a u njihovu kvalitetu uvjerila me Kup utakmica s Osijekom, kada su igrali ravnopravno s njima prvih 45 minuta, takoreći cijelu utakmicu. Pokazali su da je to ekipa koja ima glavu i rep. S pravom se nadaju plasmanu u prvu ligu. Značajna utakmica za obje momčadi, ali igramo na našem stadionu, pred našom publikom,dat ćemo sve od sebe. Cijenim i poštujem Rudeš, ali siguran sam da ćemo večeras biti pravi i da ćemo se na kraju mi veseliti - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Zbog tri žuta kartona u momčadi neće biti Teklića.

- Puno će nam nedostajati jer on je igrač koji nam daje dodatnu vrijednost, ali nadoknadit ćemo ga, ima dosta kvalitetnih igrača u svlačionici koji će ga nadoknaditi. Nama je cilj da pobijemo Rudeš. Drugo poluvrijeme protiv Lokomotive je putokaz kako trebamo igrati na svom stadionu, nikoga se ne bojati, igrati svoju igru i kroz tu igru tražiti golove - zaključio je Kovačević.