Košarkaški klub Vindija poziva djecu na KID’S DAY - festival košarke u Varaždinu

| 1.6.2023. u 09:58h | Objavljeno u Sport

Košarkaški klub Vindija iz Varaždina organizira festival košarke nazvan KID’S DAY, koji je namijenjen djeci grada Varaždina od 6 do 10 godina. Cilj festivala je zabaviti i naučiti djecu osnovama košarke te promovirati ovaj sport za mlade.

Festival će se održati u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine, u sportskoj dvorani Graberje, s početkom u 10 sati.

U programu će sudjelovati i studenti Sveučilišta Sjever - Odjela za sestrinstvo, koji će mjeriti srčani tlak i razinu šećera posjetiteljima događaja.

Osim igraonice košarke, na festivalu će se odigrati i tri utakmice dječaka različitih uzrasta.

U 12:00 sati će se susresti ekipe U11, u 12:45 sati ekipe U13, poslastica u 14:00 sati, ALL STAR utakmica pretkadeta U15 između košarkaškog kluba Vindija i selekcije regije SJEVER.

U goste im dolaze atletičarke varaždinskog AK Sloboda, sestre Klara i Jana Koščak da podbace loptu na početku utakmice , sestre koje ruše rakorde za rekordom,te haraju ne samo hrvatskim već i europskim višebojem u mlađim dobnim skupinama.

Košarkaški klub Vindija je klub sa najdužom košarkaškom tradicijom u Varaždinu, osnovan 2001. godine. Klub ima više od 100 članova, koji se natječu u različitim ligama i kategorijama. Klub je postigao brojne uspjehe na regionalnom i nacionalnom nivou.

KID’S DAY je prilika za sve ljubitelje košarke da uživaju u igri, druženju i zabavi, te da podrže mlade nade varaždinske košarke. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje prilikom dolaska u dvoranu Graberje dobit će pristupnice koje je potrebno ispuniti.

Sve informacije mogu se dobiti na web stranici kluba www.kkvindija.hr ili na dan događaja u dvorani Graberje.