Ekipa Vindi koja je ostvarila pobjedu na startu prvenstva u Slavonskom Brodu

Košarkašice Vindi pobjedom u Slavonskom Brodu otvorile novu sezonu u 2. HKL

| 29.10.2018. u 12:36h | Objavljeno u Sport

Na gostovanju u Slavonskom Brodu pomlađena ekipa varaždinskog ŽKK Vindi, pod vodstvom mlade trenerice Monike Dvoršćak-Petreković, ostvarila je pobjedu protiv ekipe ŽKK Brod rezultatom 52:28, u 1. kolu seniorske lige košarkašica, u sklopu 2. ženske hrvatske košarkaške lige.

Nakon nesigurnosti u prvom poluvremenu, mlade Varaždinke su se u drugom poluvremenu probudile, te pokazale sasvim drugačiju košarku i u konačnici došle do sigurne pobjede. Uz već iskusne košarkašice Laru Brezovec (11 poena), Niku Premuž (10 poena), te Robertu Štrocinger (7 poena ), mlađe članice ekipe opravdale su ukazano povjerenje , odigrale odlučno i hrabro te se gotovo sve upisale u strijelce.

Vidljivo je da se u klubu dobro radi sa svim kategorijama te da mlađe igračice sazrijevaju ( Dukić , Krznar , Božović te sestre Žanić ) pa ne se ne bi trebalo bojati za budućnost kluba i varaždinske ženske košarke.

U sljedećem kolu koje će se odigrati u subotu 3. studenog u dvorani Graberje , varaždinske košarkašice dočekuju ekipu Radost iz Čakovca.