Košarkašice Vindi ostvarile drugu pobjedu u međunarodnoj ligi

| 8.11.2016. u 09:25h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 3. kolo međunarodne Extra lige LPI.si u kojem su se susreli ŽKK Vindi i ŠD Felix iz Trbovlja (Slovenija). Utakmica je odigrana u dvorani Graberje. Gošće su odlično krenule u utakmicu i svojom brzom igrom stvarale mnogo problema domaćinu te je četvrtina završila u korist Felixa 13:20.

Prva četvrtina ujedno je bila i jedina koju su gošće osvojile. Već u drugoj četvrtini Vindi se budi, te je agresivnijom obranom i posebno raspoloženim centrima Larom Brezovec i Matejom Barušić ostvarena razlika od 9 koševa 35:26. Utakmica se nastavila vodstvom ekipe Vindi te je susret završio rezultatom 62:47 u korist varaždinske ekipe.

Najefikasnija na utakmici bila je Lara Brezovec s 20 koševa, Mateja Barušić postigla je 12, a Lucija Kauzler 7 koševa. Kod  gošći najviše je koševa postigla kapetanica ekipe Jukić 14 koševa, dok je Kosem postigla 11 koševa.

Nakon 3. kola Vindi se nalazi na 4. mjestu iza ekipa ŽKD Ledita, koja je jedina bez poraza i ima maksimalnih šest bodova, ŽKK Pomurja te ŽKK Kranjske GoreJesenice sa sa 5 osvojenih bodova, koliko ima i varaždinska ekipa.