Ekipa Vindi koja je ostvarila pobjedu u susretu 10. kola protiv ekipe Podravca

Košarkašice Vindi nastavljaju nizati pobjede u Prvoj hrvatskoj košarkaškoj ligi

| 12.2.2021. u 09:17h | Objavljeno u Sport

U varaždinskom Graberju jučer je odigrana utakmica 10. kola prve ženske lige -skupine A. Košarkašice ekipe Vindi ugostile su Podravac iz Virja, a u jučerašnjem su susretu nastavile pobjedonosni niz, slavivši rezultatom 64:43.Već u prvom poluvremenu (16:9; 25:12) Varaždinke su ostvarile značajnu razliku te su opušteno ušle u drugi dio utakmice (15:15; 8:7).

Velika razlika omogućila je treneru Marku Škerbiću da priliku pruži i najmlađim košarkašicama koje su pokazale da budućnost ženske košarke u Varaždinu, uz kvalitetan rad i trud, nije upitna. Za ekipu Vindi nastupile su:Z. Dukić(7 koševa), Pe. Žanić (7), P. Božović (2), K. Francisković (1), M. Barušić (Cap) (14), L. Brezovec (12), I. Lukan Lisec, I. Hrgarek, T. Horvat, L. Kauzler (8), Pa. Žanić (10), R. Štrocinger (3).

- Čestitam našim curama na dobroj igri i pobjedi, a košarkašicama Podravca na dobroj i fer borbi. Ovo je još jedna važna važnu pobjeda na domaćem terenu, koja nas približava borbi za sam vrh tablice. U utakmicu smo ušli sigurno, te kontrolirali rezultat kroz čitav tijek utakmice. U prvom poluvremenu stvorili smo značajnu koš razliku, pa ni malo opuštanje u 3. četvrtini nije ugrozilo pobjedu. Na kraju su priliku dobile i najmlađe igračice, te su neke upisale svoje prve skokove, asistencije pa i koševe u Prvoj seniorskoj ligi. Nastavljamo sa dosta gustim rasporedom, kako bi u roku odigrali sve zaostale i redovne utakmice - komentirao je nakon susreta Marko Škerbić, trener ŽKK Vindi.

Varaždinske košarkašice već ove subote očekuje ponovni susret sa Podravcem, ali ovaj put u Virju

Označeno u