Košarkaši Vindije dobili dva pojačanja uoči kvalifikacija za Prvu ligu Foto: Martin Novosel

Košarkaši Vindije dobili dva pojačanja uoči kvalifikacija za Prvu ligu

VV | 21.6.2021. u 09:39h | Objavljeno u Sport

Seniorski košarkaši Vindije ove godine nisu odigrali niti jedan susret Druge muške lige Sjever koja je prekinuta nakon petog kola još prošle godine u studenom.

Unatoč tome, dobili su priliku da pokušaju izboriti plasman u Prvu ligu. Nakon što je većina ekipa Druge ML Sjever odustalo od doigravanja za pobjednika Druge ML Sjever, Labrada 1971 Žurko i Vindija su se jedini prijavili za igranje te će u dva susreta odlučiti pobjednika koji će ići sudjelovati na kvalifikacijskom turniru za Prvu ligu.

Prvi susret će se igrati u srijedu, 23. lipnja, u 20:30 sati u Sutinskim vrelama u Zagrebu, a uzvrat će biti na rasporedu u subotu, 26. lipnja, u 19 sati u sportskoj dvorani Graberju u Varaždinu.

Pobjednik tih susreta, igrat će kvalifikacije koje će se održati od 30. lipnja do 4. srpnja na još nepoznatoj lokaciji, ali KK Vindija se bori da to bude Arena Varaždin, ali se još čeka odluka Hrvatskog košarkaškog saveza.

Vindija se uoči ovih kvalifikacija pojačala za dva nova imena. U redove varaždinskog kluba su stigli Manuel Novak iz Grafičara i Kristijan Šutalo iz Hermesa Analitice, sudionika ovogodišnje HT Premijer lige.