Momčadi Grafičara za nastup u kvalifikacijama treba pobjeda u subotu u Ivancu Foto: Dražen Novosel

Košarkaši Grafičara saznali raspored za kvalifikacije za Premijer ligu

| 2.3.2017. u 14:39h | Objavljeno u Sport

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza danas je održan ždrijeb parova za kvalifikacije za popunu Premijer lige, od sljedeće sezone najvišeg ranga hrvatske klupske košarke, a koja će brojati 14 klubova. U kvalifikacijama će sudjelovati deset klubova, po dvije prvoplasirane momčadi iz svih pet A2 liga.

Momčad Grafičara trenutačno je drugoplasirana u A2 ligi Sjever, iza Podravca iz Virja, a za potvrdu druge pozicije ludbreškoj je momčadi potrebna pobjeda u subotu u posljednjem kolu A2 lige u Ivancu, protiv sastava Ivančice.

Grafičar će, ukoliko na kraju bude drugi ove sezone u A2 ligi Sjever, u prvom kolu kvalifikacija za popunu Premijer lige, koje počinju 11. ožujka, a potrajat će do 10. lipnja, biti gost u Kaštelama kod Ribole Kaštela, a 18. ožujka u kvalifikacijama bi mogao ugostiti drugoplasiranu momčad s Istoka, Belišće ili Borovo.

U 3. kolu 25. ožujka Grafičar bi mogao gostovati kod drugoplasiranog sastava A2 lige Centar Rudešu, a 1. travnja išao bi u goste drugoplasiranoj momčadi A2 lige Zapad, najvjerojatnije Crikvenici.