Konjički klub Garestin uspješno nastupio na CC kupu u Peterancu

vv | 5.9.2023. u 08:00h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda jahači Konjičkog kluba Garestin nastupili su na šestom kolu CC kupa u dresurnom jahanju, koje je u organizaciji Konjičkog kluba Galop team, održano u Peterancu.

Na ovom natjecanju, prvom u nastavku natjecateljske sezone, sudjelovali su Izabel Žugec s kobilom Gretom, koja je u subotu bila plasirana u A utakmici, Elena Škvorc, koja je u subotu bila plasirana u A i L utakmici, a u nedjelju na L utakmici, Maja Hrupek na grlu King (Sokol) koja je u subotu bila plasirana u A utakmici, a odlično jahanje ponovila je i u nedjelju. Tin Žitnjak i njegov Acolitto ostvarili su u subotu svoj najbolji rezultat u kategoriji juniora i zauzeli 3. mjesto, a u njedjelju su bili peti. Sintija Androić s grlom Happy bila je u nedjelju plasirana na A utakmici, a odličan rezultat ostvario je Hrvoje Vargek na grlu Quintus, koji je pobijedio u M utakmici. Pia Damjanić jahala je mladu dresurnu kobilu Feel the wind, kojoj je ovo bilo prvo natjecanje izvan matičnog kluba, a osvojila je drugo mjesto za mlade konje stare 5 godina. S grlom Sirijus bila je druga u subotu u M utakmici, s grlom Happy bila je druga na A utakmici u nedjelju, a sa sjajnim jahanjem pobjedila je u nedjelju.

Konjički klub Garestin će 16. i 17. rujna, biti domaćin finala CC kupa i državnog prvenstva za mlade konje u dresurnom jahanju, pa pozivaju sve ljubitelje konjičkog sporta da pogledaju ovu atraktivnu sportsku manifestaciju.