Kolarić: Trebali smo prije postići gol i riješiti pitanje pobjednika Foto: Krešimir Đurić

Kolarić: Trebali smo prije postići gol i riješiti pitanje pobjednika

| 20.2.2022. u 08:00h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina jučer je na Gradskom stadionu u Varaždinu u utakmici 17. kola Druge HNL pobijedila vinkovačku Cibaliju 1:0, golom Matije Kolarića u prvoj od šest minuta sudačke nadoknade vremena.

S nova tri boda Varaždin je i dalje prvi na tablici,s dva boda više od drugoplasiranog Rudeša. Varaždinska je momčad do pobjede došla teško, ali zasluženo.

- Slatka pobjeda jer smo do gola došli u samoj završnici, ali potpuno zaslužena. Upozoravao sam cijeli tjedan, znao sam da momčad Cibalije u Varaždinu nema što izgubiti, a puno smo im i mi pomogli. Ne mogu reći da su više željeli pobjedu možda nas je više sputala pozicija na kojoj se nalazimo i mislili smo da će pobjeda doći sama od sebe. Vjerovali smo u pobjedu, što je kvaliteta ove momčadi, iako je utakmica mogla otići i na jednu i na drugu stranu jer je i Cibalija imala svoje prilike, međutim, imali smo puno situacija koje smo mogli bolje završiti u završnici. Vjerovali smo do kraja i to nas je nagradilo golom u samoj završnici nadmetanja - komentirao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Strijelac jedinog gola na utakmica Matija Kolarić također je mišljenja da je pobjeda varaždinske momčadi potpuno zaslužena.

- Zasluženo smo osvojili tri boda. Trebali smo prije postići golove i riješiti pitanje pobjednika, a ne da čekamo do kraja nadmetanja i strepimo za pobjedu.- Čestitam suigračima, dali smo sve od sebe i ponavljam zasluženo smo pobijedili - rekao je Kolarić.