Trener Koke Vladimir Canjuga nada se da će biti malo veća borbenost nego što je bilo na prvom poluvremenu susreta protiv Lokomotive Foto: Dražen Novosel

Koka večeras u varaždinskoj Areni ugošćuje Podravku Vegetu

| 19.5.2021. u 08:53h | Objavljeno u Sport

U sklopu 23. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene ekipa Koke će večeras u varaždinskoj Areni ugostiti Podravku Vegetu. Susret je to u kojem Varaždinke mogu opušteno dočekati vodeći sastav prvenstva, koji je favorit u večerašnjem nadmetanju.

- Utakmica je to kao i protiv Lokomotive i sigurno ću priliku dati svim curama igrati i očekujem da će biti ipak malo veća borbenost nego što je bilo prvo poluvrijeme protiv Lokomotive jer je to bilo loše, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje. Kako sam najavio prije, to je još jedna utakmica u nizu za podizanje forme i davanja minutaže cijeloj ekipi. Onda nas čeka u osam dana praktično vrhunac sezone, Dugo Selo 55, Zrinski u subotu i Bjelovar u srijedu, ali vjerojatno ćemo moliti Bjelovar da igramo prije utakmicu. To je praktično jedna tekma gdje cure samo mogu naučiti uz ove igračice i pokušati im se oduprijeti. Kad smo igrali u Koprivnici, to je bilo solidno i izgubili smo samo devet razlike, a znamo da smo nekad gubili kad smo mi bili jači, a Podravka možda slabija, s 15 golova razlike tako da bude to nekakav dodatni motiv što skuplje prodati kožu, kako se kaže - rekao je za portal HRS-a trener Koke Vladimir Canjuga.