Koka uvjerljivo slavila protiv Osijeka sa samo 12 igračica Foto: Martin Novosel

Koka uvjerljivo slavila protiv Osijeka sa samo 12 igračica

VV | 18.12.2022. u 09:03h | Objavljeno u Sport

Koka je u prijašnjim sezonama, kada je bila i puno bolje plasirana u Prvoj HRL za žene, redovito imala probleme protiv Osijeka na gostovanju, a to se očekivalo i u susretu 10. kola u trenucima kada je varaždinski sastatav upisao tek tri pobjede, no umjesto teškog susreta, Koka je relativno lako riješila gostovanje u Osijeku slavivši sa čak 27:20.

Koka je gostovanje kod Osijeka odradila sa svega 12 igračica, tj. pet zamjena na klupi. Varaždinski sastav je otvorio susret sa 7:1 prednošću nakon 15 minuta igre, iako su domaćini do kraja prvog poluvremena to smanjili na svega zaostatak od dva gola (11:9). Koka i drugo poluvrijeme otvara sjajnom 7:1 serijom te su u 42. minuti vodili sa 18:10 te je do kraja susreta održavala prednost nad domaćinom i mirno privela susret kraju.

Ines Pifar je bila najbolja strijelkinja Koke sa šest golova, dok su po pet golova zabile Sara Rogina, Martin Krajpl i Lucija Jandrašić, a na golu Koke se istaknula Sara Šopar sa 13 obrana iz 30 udaraca prema golu.

Ovo je bio posljednji susret Koke u prvenstvu ove godine, a iduće 11. kolo igraju na domaćem terenu 21./22. siječnja protiv Dugog Sela 55.