Koka u dvorani na Dravi večeras ugošćuje Podravku

| 19.9.2016. u 11:36h | Objavljeno u Sport

Domaćom utakmicom protiv Podravke danas počinje nova sezona za rukometašice Koke u Prvoj ligi za žene, u kojoj je cilj ponoviti prošlosezonski plasman ili se podignuti za jedno mjesto na tablici. Rukometašice Koke u pripremnom su razdoblju odigrale osam utakmica, u kojima su ostvarile četiri pobjede, jedan neodlučeni ishod i tri poraza. Atmosfera je u varaždinskoj ekipi dobra i s nestrpljenjem se čeka početak nove sezone.

Možemo biti jako zadovoljne jer smo treninge odradile vrlo dobro. Kombinirali smo teretanu, trening u dvorani i na šetalištu kod Drave. Fizički smo spremne, a još trebamo samo završiti taktički dio. Spremne smo za utakmicu s Podravkom – rekla je kapetanica Koke Ines Domjan.

U prvom kolu sastat će se s najkvalitetnijom hrvatskom ekipom, sastavom Podravke, koja će i ove godine biti najveći favorit za osvajanje naslova prvaka.
To možemo nazvati jednom od najlakših utakmica, jer možemo igrati bez ikakvoga rezultatskog pritiska, iako mislim da imamo dosta velike šanse. Ovo više nije ona jaka Podravka kao prije nekoliko godina. U njihovoj ekipi igraju djevojke koje su s nama igrale Prvu ligu i mislim da im možemo korektno parirati i čak uzeti bod – smatra Domjan.

Novu sezonu rukometašice Koke započinju s dvije nove igračice, Ivanom Dragišić i Silvijom Masnić, koje su prošle čitave pripreme i dobro su se uklopile u novu sredinu.

Znamo ih iz juniorske reprezentacije. Uklopile su se kao da su s nama već niz godina, tako da nema problema. Masnić je tipičan pucač izvana, što do sada nismo imali, a Dragišić je brza, ima fintu s kojom prolazi protivničke igračice pa će i njezin doprinos biti velik – rekla je Domjan.

Rukometašice Koke igrat će protiv Podravke danas, 19. rujna u 18.30 sati u velikoj dvorani Gradske sportske dvorane na Dravi.