Tea Jalušić zabila je 12 golova u slavlju Koke Foto: Martin Novosel

FOTO Koka slavila protiv Murvice pogotkom Lene Ljubić u posljednjim sekundama utakmice

VV | 8.5.2021. u 19:30h | Objavljeno u Sport

Još jedna utakmica Koke morala se završiti dramom u samoj završnici susreta. Koka je protiv Murvice danas na domaćem terenu u sklopu 21. kola Prve HRL za žene slavila tek u posljednjim sekundama 29:28.

"Kokice" nisu dobro ušle u susret i već su nakon osam minuta gubile 5:2. Veći dio prvog poluvremena je bio u sličnom ritmu gdje su inicijativu imale gošče te su do kraja poluvremena i dalje držale vodstvo od 16:15.

Koka je do 41. minute preokrenula rezultat u svoju korist, ali to je bilo kratkog vijeka i Murvica je u 55. minuti bila u odličnoj situaciji da uzmu pobjedu s vodstvom od 27:24. Srećom, Koka se tada pomalo budi, radi 4:0 seriju i ostvaruju minimalno 28:27 vodstvo. 

Lošom reakcijom u obrani Koke, igračica Murvice Petra Filipović donosi izjednačenje 20 sekundi prije kraja susreta, a trener Vladimir Canjuga zove time-out. Koka srećom uspjeva stvoriti prostor za Lenu Ljubić koja s krila zabija za pobjedu Koke 29:28, a Silvija Masnić nakon sirene za kraj susreta ne uspjeva preko živog zida zabiti za novo izjednačenje. 

Najbolja u redovima Koke je još jednom bila Tea Jalušić koja je zabila čak 12 golova, junakinja susreta Lena Ljubić je zabila šest, Sara Rogina četiri, Katarina Mrazović tri, dok su po jedan gol zabile Jana Markulinčić, Ena Car, Suzana Furjan i Ines Domjan. Najbolja strijelkinja u redovima Murvice bila je bivša "kokica" Silvija Masnić s osam golova koliko je zabila i Rea Jelenović.

Sljedeći susret je na rasporedu već u srijedu kada Koki u goste u Graberju dolazi Lokomotiva. Susret će se igrati u 17 sati.