Suzana Furjan (lijevo) se raspucala i zabila čak 11 golova Pitomači Foto: Martin Novosel

Koka se vratila na treće mjesto pobjedom 45:40 protiv Pitomače u susretu bez obrana

| 28.3.2018. u 19:15h | Objavljeno u Sport

Koka je danas odigrala zaostali susret 18. kola Prve lige i pobijedila na domaćem terenu u maloj dvorani Arene Varaždin ekipu Pitomače u susretu bez obrana 45:40.

Varaždinska ekipa je povela od samog početka susreta i, unatoč oscilacijama u igri, ni u jednom trenutku nije prepustila ekipi Pitomače da joj uzme prednost, a nakon prvih 30 minuta vodili su 23:19, rezultat s kojima obično završava 60 minuta igre u rukometu. Ovom pobjedom Koka se vratila na treće mjesto na tablici gdje je preskočila ekipu Bjelovara.

Danas je u redovima Koke raspucana bila Suzana Furjan koja je zabila čak 11 golova, po osam su zabile Dejana Milosavljević i Jelena Blažek, dok je Ines Domjan zabila sedam golova, ali unatoč učinku Furjan, najbolja strijelkinja susreta je bila igračica gostiju Terezija Ćurić s 12 golova u mreži domaćina.

Koki sada slijedi jedna dulja pauza, a prvenstvo se nastavlja za njih utakmicom 20. kola protiv Sesveta Agroproteinke koju će vjerojatno igrati tek sljedeći tjedan 7. ili 8. travnja u Graberju zbog zauzetosti Arene Varaždin s Davis Cupom.