ŽRK Koka Foto: Martin Novosel

Koka poražena na prvom pripremnom susretu u Sloveniji

| 18.8.2018. u 15:18h | Objavljeno u Sport

Nakon 18 dana priprema za novu sezonu, rukometašice ŽRK Koke su danas odigrale svoju prvu pripremnu utakmicu. Gostovale su kod RK Zelene Doline iz Žaleca u Sloveniji te su izgubile 29:28, nakon što su na poluvremenu gubile sa čak sedam golova razlike (18:11).

U današnjem pripremnom susretu su prigodu dobila nova pojačanja, Katarina Mrazović, Matilda Mrazović i Terezija Čurić, dok Iva Papac ima problema s koljenom pa nije nastupila u današnjem susretu. Unatoč lošem prvom poluvremenu, trener Vladimir Canjuga je zadovoljan prvom pripremnom utakmicom.

- Ja na kraju moram biti zadovoljan jer smo dali priliku svim curama, iako nismo bili kompletni. Naša najiskusnija Silvija Masnić ima problema s koljenom i falile su nam i neke mlađe igračice, a u 45. minuti sam vadio i Ines Domjan koja ima probleme s leđima. Možda smo mogli ganjati rezultat, ali sam procijenio da mi je važnije da mi se ne ozlijedi nitko. Čeka nas veliki posao i moramo biti svjesni da nemamo više iskusnu ekipu kao prije i da je ovo mlada ekipa i trebat će vremena da ove cure dobe na samopouzdanju i da se prilagode novom sistemu - objasnio je Canjuga.

Sljedeći pripremni susret Koka će odigrati u Ptuju protiv istoimene ekipe u srijedu, 22. kolovoza, a protiv iste ekipe će na domaćem terenu odigrati susret u subotu, 25. kolovoza.