Koka na gostovanju u posljednjem susretu sezone kod Bjelovara zamalo uhvatila četvrto mjesto Foto: Martin Novosel

Koka na gostovanju u posljednjem susretu sezone kod Bjelovara zamalo uhvatila četvrto mjesto

| 5.6.2021. u 19:06h | Objavljeno u Sport

Koka je danas gostovala kod Bjelovara u sklopu 26. kola Prve HRL za žene, posljednjeg kola ove sezone, u susretu koji je odlučivao tko će završiti na četvrtom mjestu koje vodi u jedno od europskih klupskih natjecanja sljedeće sezone. Unatoč jako dobrom otporu Koke, na kraju je ipak slavio Bjelovar s 23:21.

Bila je ovo utakmica s malo golova u prvom poluvremenu gdje je Koka zaostajala za samo jedan gol razlike 9:8. Početkom drugog poluvremena, Bjelovar radi 3:1 seriju s kojom su se na kratko odvojili, ali varaždinski sastav do 48. minute susreta zaostaje tek svega jedan gol 18:17.

Ipak, Bjelovar na kraju bolje ulazi u završnih 10 minuta, te u 58. minuti ima sigurno 22:19 vodstvo s kojim su praktički osigurali slavlje i četvrto mjesto na tablici. 

U redovima Koke, najviše golova zabila je Katarina Mrazović (pet), po četiri gola su zabile Tea Jalušić i Ines Domjan, Lena Ljubić je zabila dva gola, dok su po jedan gol zabile Lea Balajić, Nera Kuzminski, Sara Rogina, Lana Vrabelj, Nika Strahija i Ena Car.