Ivana Dragišić (zeleni dres) bila je najbolji strijelac za varaždinski sastav s 10 golova Foto: Krešimir Đurić

Koka na domaćem terenu došla do važne pobjede protiv Zameta

| 2.10.2016. u 18:58h | Objavljeno u Sport

Rukometašice Koke su na domaćem terenu svladale riječki Zamet, ekipu koja je prošle sezone porazila varaždinski sastav na domaćem terenu 19 razlike. Danas je Koka u trećem kolu Prve Hrvatske rukometne lige za žene bila bolji suparnik i pobijedila je 34:29.

Prvih 15 minuta susreta vodila se izjednačena utakmica gdje je Koka imala samo dva gola prednsoti, ali nakon toga je krenulo prvo rezultatsko odvajanje koje je u 23. minuti iznosilo šest razlike (15:9). Ipak, do kraja poluvremena gošće iz Rijeke to smanjuju na -3 (17:14). Nakon što su se igračice vratile s odmora, Koka je održavala razliku na tri do četiri gola prednosti sve do 58. minute kada su se odvojile na šest gola razlike (32:26) i tada su mirno privele susret kraju.

Najbolja u redovima Koke je ovaj puta bila Ivana Dragišić koja je postigla 10 golova za varaždinski sastav, a odlično ju je pratila Silvija Masnić sa osam golova, dok je kapetanica Ines Domjan dala svoj doprinos s pet postignutih golova. Sljedeći susret Koka igra na gostovanju u Bjelovaru protiv istoimenog domaćina.