ŽRK Koka Foto: Krešimir Đurić

Koka kod Trešnjevke traži revanš za poraz u Kupu

| 22.4.2017. u 08:10h | Objavljeno u Sport

Nakon tjedan dana odmora za vrijeme Uskrsa, rukometašice Koke se vraćaju uobičajenom ritmu natjecanja, a današnji susret biti će protiv Trešnjevke, ekipe koja im je nanijela najbolniji poraz ove sezone u četvrtfinalu Kupa. Rukometašice Koke će u susretu 20. kola Prve HRL za žene tražiti svoju prigodu za revanš.

- Nismo imali najbolje iskustvo u posljednjoj utakmici s njima, ali ćemo u predstojeći susret ići svim snagama. Imamo dovoljno razloga i motiva da pobijedimo u tom susretu i da dokažemo da je utakmica u Kupu igrom slučaja završila tako kako je završila. Imamo pozitivan niz u zadnjih par utakmica i digle smo se iz krize u kojoj smo se našli nakon tog susreta u Kupu - reklo je lijevo krilo Koke Elena Halili.

Koka se trenutačno nalazi na trećem mjestu tablice s pet bodova više od svojih prvih pratitelja tako da susret u Zagrebu protiv Trešnjevke neće nositi toliki teret rezultata. Unatoč stanci, rukometašice Koke redovito su trenirale i radile na kondicijskoj spremi.

- Dosta smo radili na kondicijskoj pripremi tijekom sezone kao i na tehničko-taktičkim detaljima naše igre tako da nam ova stanka nije toliko ometala kontinuitet u našem radu - rekla je Halili.

Susret Trešnjevke i Koke počinje u 16 sati