Koka iznenadila Dugo Selo 55 i "ukrala" joj mjesto u Final Fouru Kupa Hrvatske

| 6.4.2023. u 21:40h | Objavljeno u Sport

Koka je imala gotovo nemoguć zadatak u današnjem susretu protiv Dugog Sela 55, ali su unatoč tome, što su igrali protiv jedne od boljih ekipa Prve HRL za žene, na gostovanju u Dugom Selu, izborile najveću pobjedu sezone, svladavši svog domaćina u četvrtfinalu Kupa Hrvatske sa 26:21 čime su se pridružili Podravci Vegeti, Lokomotivi i Dalmatinki na Final Fouru koji će se održati u Poreču krajem svibnja.

Koka je do pobjede stigla u stilu. Nakon ravnopravne borbe u prvih 50 minuta kada je rezultat na semaforu bio 20:20, u posljednjih 10 minuta su napravile seriju od 6:1 i šokirali domaćina koji je sigurno očekivao prolazak u završnicu Kupa Hrvatske.

Prva strijelkinja susreta za Koku je bila Martina Krajpl sa pet golova, po četiri gola su zabile Lara Perić, Jana Markulinčić, Sara Rogina i Nika Strahija, Una Ivančić i Lana Strugar su zabile dva gola, dok je jedan gol zabila Sara Golub, a velike zasluge za slavlje u Dugom Selu idu sjajnoj Sari Šopar na golu Koke koja je skupila 19 obrana s učinkom od 48 posto obranjenih šuteva Dugog Sela 55.