Koka izgubila protiv Zameta u susretu u kojem nikad nije vodila

| 12.3.2023. u 08:04h | Objavljeno u Sport

Koka nije uspjela pobijediti Zameta koji je s novom pobjedom potvrdio odličnu formu u drugom dijelu sezone i nastavio bijeg iz opasne zone, izgubivši susret 17. kola sa 26:23.

Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno, ali prednost je stalno bila na strani domaćeg sastava, povremeno su imale i plus tri, a prvi dio je završen sa samo jednim pogotkom prednosti Riječanki. Slično je bilo i u prvih desetak minuta drugoga dijela, ali je onda Zamet uspio povezati nekoliko mini serija i na ulasku u posljednju četvrtinu, otići na četiri razlike. Pet minuta prije kraja imale su Zamećanke plus šest (25:19), i činilo se da je sve riješeno. No, Koka je u sljedeće četiri minute postigla četiri pogotka i stigla na minus dva. Točku na i koja nije donijela najavljivanu dramu, stavila je Nikolina Pleša u posljednjoj minuti. Ona je s osam pogodaka bila najučinkovitija u redovima Zameta. Pet pogodaka dala je Katarina Šutović.

Kod varaždinskog sastava prvo ime Martina Krajpl sa šest pogodaka. Po pet puta su se među strijelce upisale Lara Perić i Ines Pifar.