Ines Domjan je bila najbolja strijelkinja za Koku u porazu kod Podravke Foto: Martin Novosel

Koka izgubila na gostovanju u Koprivnici kod Podravke Vegete s 34:22

| 16.9.2019. u 11:05h | Objavljeno u Sport

Varaždinska Koka otvorila je novu sezonu u Prvoj ligi u Koprivnici, kod aktualnih prvakinja Hrvatske, Podravke Vegete. Nakon prvog poluvremena, koje je završilo vodstvom 18:14 za ekipu Podravke, činilo se da će Koka pružiti dostojan otpor aktualnim prvakinjama, ali u drugom poluvremenu susret je bio uglavnom jednosmjeran i Podravka je slavila s uvjerljivih 34:22. Trener Koke Vladimir Canjuga nije bio zadovoljan nastupom svojih igračica, iako nije imao velika očekivanja uoči susreta.

- Napravili smo strašno puno tehničkih grešaka, ukupno 17 krivih šuteva te 20 predanih lopti, tako da smo puno golova primili iz kontri i polukontri. Nismo im mogli parirati u napadu. Nakon prvih 10 minuta drugog poluvremena, kod osam razlike prednosti za Podravku, na parket sam stavio kompletnu mladu postavu naše ekipe. Osim Ines Domjan u napadu i Janje Tušek na golu, sve ostale igračice bile su daleko ispod razine koje očekujem - rekao je Canjuga.

Kapetanica Ines Domjan susret u Koprivnici završila je sa stopostotnim učinkom, sa šest postignutih golova iz šest upućenih udaraca prema golu Podravke, Ivana Dežić je postigla četiri gola, Tea Jalušić i Matilda Mrazović dale su po tri gola, Jelena Blažek dva, dok su po jedan gol još postigle Suzana Furjan, Katarina Mrazović, Sara Rogina i Marta Jurčić. Janja Tušek je na golu skupila veoma dobrih 13 obrana. Idući susret Koke na rasporedu je u subotu, 21. rujna, u Graberju u 17 sati gdje će snage odmjeriti s ekipom Dalmatinke.

- Za nas tim susretom počinje prvenstvo. Mi ćemo kod kuće uvijek ići na pobjedu i ako budemo pravi, posebice u napadu, sa što manje tehničkih grešaka, teško da ćemo gubiti utakmice - zaključio je Canjuga.