Ivana Dragišić (lijevo) sa četiri gola i Silvija Masnić (desno) sa šest golova su bile najbolje strijelkinje u redovima domaćeg sastava Foto: Krešimir Đurić

Koka ipak bez iznenađenja izgubila od Podravke 22:16

| 19.9.2016. u 20:42h | Objavljeno u Sport

Koka je unatoč najavama da bi mogla možda osvojiti bod protiv aktualnih državnih prvakinja Podravke, izgubila domaći susret rezultatom 22:16 (14:12) na otvaranju nove sezone Prve hrvatske rukometne lige za žene.

Početak susreta nudio je izjednačenu borbu imeđu domaćeg sastava Koke i Podravke. Čak je Koka do 13. minute imala i tri gola razlike (7:4), ali je poglavito neefikasnost u napadu nedostajala da se kapitalizara dobar početak susreta. Do kraja prvog poluvremena Podravka okreće rezultat u svoju korist, a na odmor se ide sa dva gola prednosti gostiju (14:12).

Drugo poluvrijeme je uglavnom obilovalo tehničkim pogreškama na obje strane kao i velikim brojem promašenih prilika, ali se i tu bolje snašla Podravka koja se u samoj završnici susreta ipak odvojila pobjegla varaždinskom sastavu na konačnih šest golova razlike.

U redovima domaćeg sastava najviše se iskazalo novo pojačanje Silvija Masnić koja je postigla šest golova, dok je druga najbolja strijelkinja bila Ivana Dragišić sa četiri. Ukupno najbolji strijelac susreta bila je Nikolina Zadravec, bivša igračica Koke, koja je za Podravku postigla osam golova.

U drugom kolu Prve HRL za žene rukometašice Koke će putovati u Split gdje će igrati protiv Splita 2010.