Koka trenutno bez poraza u dosadašnja tri susreta Prve HRL za žene u 2016. godini Foto: Mario Šamec

Koka dobrom obranom pobijedila Split 2010

| 14.2.2016. u 19:20h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Kao što su u prethodnom kolu svladale favoriziranu Lokomotivu, rukometašice Koke su još jednom dobrom obranom u susretu 16. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene svladale ekipu Splita 2010 28:22.

Koka je imala vodstvo čitavi susret te ni u jednom trenutku nije ispustila vodstvo. Prvo osjetnije vodstvo su ostvarile u osmoj minuti utakmice kod rezultata 4:1, a sa tri gola razlike u korist Koke se išlo i na odmor nakon prvih 30 minuta igre (14:11). Početkom drugog poluvremena Koka nastavlja s dobrim ritmom, a do svojeg najvećeg vodstva su došle u 56. minuti susreta (28:20) te su mirno privele susret kraju.

Najbolja strijelkinja u redovima Koke je još jednom bila Nikolina Zadravec koja je zabila devet golova, a dobor su je pratile i kapetanica ekipe Ines Domjan sa četiri gola koliko je zabila i Tea Jalušić. Janja Golubić je još jednom imala dobar dan na vratima varaždinskog sastava sa 14 ostvarenih obrana.

Iako je bilo najavljeno da će jedna od nositeljica igre Koke, Anita Poljak, igrati za klub do susreta sa Đakovom, sporazumno je napustila klub već ove subote zbog trudnoće.