Sjajna Janja Golubić još jednom bila raspoložena na vratima Koke sa 22 obrane Foto: Krešimir Đurić

Koka do pobjede teže od očekivanog, opet briljirala Golubić

| 4.3.2017. u 16:49h | Objavljeno u Sport

Iako je to trebala biti rutinirana nova pobjeda u 15. kolu Prve hrvatske rukometne lige za žene, Koka je teže od očekivanog pobijedila gošće iz Splita. Koka je na kraju slavila protiv Splita 2010 rezultatom 24:18.

Od samog početka susreta vidjelo se da će Koka imati problema sa ekipom iz Splita kada se u prvom poluvremenu nije uspjela ozbiljnije rezultatski odvojiti osim u 22. minuti kada je vodila 8:5, ali su gošće brzo poravnale rezultat. Poluvrijeme je završilo izjednačeno 10:10. Nakon što je kapetanica Ines Domjan zabila prvi gol za vodstvo 11:10 u drugom poluvremenu, uslijedio je period od 9. minuta bez golova na obje strane. Koka se počela odvajati u 46. minuti, a u 50. minuti su došli i do 4 gola razlike (18:14) te na kraju ipak mirno završili susret.

Najbolja u redovima Koke je bila Janja Golubić koja je sakupila sjajne 22 obrane na vratima domaće ekipe. Od strijelkinja Koke su se iskazale Ivana Dragišić i Ines Domjan svaka po pet golova, dok je Tea Jalušić zabila četiri gola. U sljedećem kolu Koku očekuje teško gostovanje kod riječkog Zameta.