Koka do pobjede protiv Dugog Sela 55 kojom se drži nada u četvrto mjesto Foto: Martin Novosel

Koka do pobjede protiv Dugog Sela 55 kojom se drži nada u četvrto mjesto

VV | 27.5.2021. u 08:08h | Objavljeno u Sport

Kao što se i moglo očekivati, jako zanimljiv i neizvjestan susret odigrale su jučer rukometašice Dugog Sela 55 i Koke u Dugom Selu u kojem je na kraju varaždinski sastav slavio s 28:24.

U prvom poluvremenu do 25. minute bilo je čak 11 izjednačenja. Uglavnom je minimalna prednost bila na strani gošći. U posljednjih pet minuta prvog dijela, Koka ipak uspijeva stvoriti tri gola razlike (13:16) i zadovoljno otići u svlačionicu.

U nastavku je Koka branila svoju prednost, dok su domaće igračice čak triput stizale na minus jedan (20:21, 21:22, 22:23), ali je varaždinski sastav izdržao sve nalete i u 56. otišao na plus tri 23:26 te prelomio susret. 

Kod Koke je devet pogodaka zabila Tea Jalušić, a šest Katarina Mrazović, Ines Domjan zabila je četiri pogotka, po tri gola su zabile Suzana Furjan i Lena Ljubić, Sara Rogina je zabila dva gola, dok je Ena Car zabila jedan.

Ovom pobjedom, Koka je zauzela visoko četvrto mjesto dva kola do kraja prvenstva, a nadaju se da će i zadržati tu poziciju do kraja sezone, dok će ove subote će na domaćem terenu ugostiti Zrinski. Utakmica se igra u subotu, u 17 sati, u Areni Varaždin.