KK Sjever American Dollar spreman za novu, još uspješniju sezonu

J.Š./Varaždinske vijesti | 12.5.2019. u 17:27h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Uspješni košarkaški klub Sjever koji je uspio okupiti veliki broj igrača u samo nekoliko godina djelovanja, prošle je sezone ostvario zadovoljavajuće rezultate. Osim održavanja Male međuškolske lige na kojoj su članovi KK Sjever-a odmjeravali snage tijekom cijele školske godine, dječaci skupine U13 ostvarili su uspješno četvrto mjesto, dok se seniorska ekipa kluba popela na visoko drugo mjesto treće lige Sjever. Uspješna sezona završila je AllStar utakmicom na kojoj su najbolji igrači kluba prezentirali svoja znanja i vještine koje su stekli zahvaljujući predanom radu i stručnom angažmanu trenera KK Sjever kluba. 

Osim što je klub osigurao održavanje treninga tijekom ljeta, već od iduće sezone, klub kreće s formiranjem selekcija dječaka do 11, do 13 i do 15 godina dok će za igrače U15 treninzi biti održavani četiri puta tjedno te dva puta tjedno kondicijski treninzi u fitnes centru pod vodstvom stručnih trenera.

Također, članovi kluba KK Sjever imati će prilike sudjelovati u Erasmus Sport projektima u sklopu kojih će se upoznati s europskim klubovima i igrati međunarodne utakmice. Osim toga, od iduće sezone, svi članovi kluba dobivaju iskaznice na temelju kojih ostvaruju pravo na dva besplatna sistematska pregleda (osnovni i specijalistički) u poliklinici Sveti Nikola u Varaždinu te 15 posto popusta u svim restoranima American Dollar, optikama Optifab i Optovista te poliklinici Sveti Nikola – rekla je tajnica kluba dr.sc. Tea Pavičić Zajec. Predan rad trenera te sportski duh prepoznali su i roditelji koji podržavanju djelovanje kluba i na taj način doprinose kvaliteti i uspješnosti kluba.