Članovi varaždinskog KK Sjever American Dollar

U Graberju prva All Starr utakmica KK Sjever American Dollar

| 28.4.2019. u 15:24h | Objavljeno u Sport

Večeras u sportskoj dvorani u Graberju Košarkaški klub Sjever American Dollar po prvi puta organizira All Star utakmicu na kojoj će svoje snage odmjeriti sada već iskusni igrači Košarkaškog kluba Sjever American Dollar.

Spektakularan događaj koji će otvoriti uspješne plesačice Plesnog kluba Plan B, koje će i zabavljati gledatelje i igrače tijekom poluvremena počet će u 19 sati, a na terenu će se nadmetati učenici sedmih i osmih razreda svih gradskih osnovnih škola grada Varaždina, kao i okolnih mjesta s područja varaždinske županije.

Osim odigravanja utakmica igrača, ali i njihovih roditelja, sudionici će se natjecati i u pogađanju trica te manipulaciji i kontroli loptom. Nakon revijalne utakmice sinova i roditelja, gledateljima i navijačima bit će podijeljene nagrade sponzora kluba, a svoje nepce moći će zasladiti i ukusnim hamburgerima American Dollar bara.

- KK Sjever American Dollar uspješno djeluje na području grada Varaždina i županije pune 3 godine, a školu košarke održava u 6 gradskim i 8 županijskih škola. Trenutno broji više od 150 članova, te ujedno pozivamo sve nove zainteresirane košarkaše i košarkašice, roditelje, kao i prijatelje košarke, da dođu na All Star utakmicu i pobliže upoznaju rad kluba – rekao je predsjednik kluba Petar Zajec.