Seniori Kitro Varaždina Foto: Martin Novosel

Kitro Varaždin slavio 3:0 bez borbe, Sisak nije stigao na susret

| 23.9.2020. u 20:54h | Objavljeno u Sport

Kitro Varaždin je danas trebao odigrati prvi susret sezone u Superligi. U maloj dvorani Arene Varaždin je na rasporedu bio susret prvog kola protiv ekipe Siska. Kitro Varaždin je slavio, ali bez borbe s obzirom da gosti nisu stigli na susret.

Kitro je ovaj susret već trebao igrati prošlog vikenda, ali je Sisak tražio zamjenu domaćinstva. Kitro Varaždin je pristao, ali je zbog kadetskog prvenstva u stolnom tenisu, mogao tek sredinom ovog tjedna odigrati. Sisak je tražio novu odgodu zbog nemogućnosti dolaska cijele ekipe zbog studija pojedinih igrača, na što nisu pristali u Kitru Varaždinu. Na kraju je bilo jasno da je Sisak jednostavno odustao od dolaska na susret.

Nedolaskom Siska, Kitro Varaždin je slavio 3:0 pobjedu bez borbe sa 25:0, 25:0 i 25:0 te barem na jedno kolo će biti vodeća momčad lige zbog 75:0 razlike u poenima. S obzirom da je otkazan i domaći susret 2. kola Superlige koji se trebao odigrati također u Areni Varaždin u nedjelju u 15 sati, Varaždinci će debitirati ove sezone tek utakmicom trećeg kola protiv Mladosti R. Kaštele u gostima koji će sigurno biti veliki favorit u tom susretu.

Označeno u