Kitro Varaždin Foto: Martin Novosel

Kitro Varaždin protiv Mladosti II traži pobjedu i korak bliže osvajanju titule

| 6.4.2018. u 18:32h | Objavljeno u Sport

Seniorke Kitro Varaždina, nakon dvotjedne pauze u prvenstvu te velike pobjede protiv Dinama prije dva kola kada su preuzele prvo mjesto na tablici Prve B lige, očekuju dva teška susreta protiv Mladosti II i Karlovca u kojima bi s pobjedama napravile još jedan veliki korak prema osvajanju naslova i prolasku u Prvu ligu sljedeće sezone.

Ekipa Mladosti II sutra u sklopu 19. kola dolazi na gostovanje te se pozivaju svi Varaždinci i Varaždinke da napune dvoranu i pomognu klubu na putu prema povijesnom rezultatu. Kitro Varaždin je trenutno vodeća ekipa prvenstva s tri boda prednosti ispred drugoplasiranog Dinama s istim omjerom pobjeda i poraza (16 pobjeda, 2 poiraza) te će se do kraja prvenstva (preostalo još 4. kola) voditi velika borba za prvo mjesto.

Mladost II je pored Dinama, jedina ekipa koja je pobijedila varaždinski sastav ove sezone, ali Kitro Varaždin na domaćem terenu već pune dvije sezone ne zna za poraz pa pitanje pobjede ne bi smjelo doći pod upitnik. Susret počinje u 15 sati u Sportskom centru Graberje.