KIK donirao dresove nogometnim klubovima Majerje i Nova Ves

| 9.12.2016. u 10:22h | Objavljeno u Sport

Ante Rimac, direktor KiK-a i CEO PlasmaN grupe uručio je nogometnim klubovima sa područja općine Petrijanec vrijednu donaciju sportske opreme.

U NK Majerje dresove će koristiti veterani , dok će u Novoj Vesi dresove koristiti seniori ali i juniori. NK Nova Ves natječe se u 2. ŽNL te ima ambiciju ostati u ligi i sljedeće sezone. Kik je nogometnom klubu iz Nove Vesi donirao 3 kompleta dresova. U klubu se svakodnevno rekreira 60-ak igrača svih uzrasta (seniori, juniori te ekipa mlađih pionira U-12).

- Financije u klubu, kao i u svakom zdravom amaterskom klubu su minimalne. Imamo pokrivene troškove usko vezane uz organizaciju nogometnih utakmica i takve donacije nužne su da bismo motivirali naše igrače i da bismo imali opće one minimalne uvjete za bavljenje ovim rekreativnim sportom. Isto tako ispred oba dva nogometna kluba za koje sam dogovarao donaciju zahvaljujem se na dresovima, te se nadam da ćemo ubuduće isto tako moći se osloniti na našeg sponzora za dresove, tvrtku KIK - rekao je Željko Posavec

KiK Textilien je najveći tekstilni lanac u Europi i jedna od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. Prvu poslovnicu otvorili su još 1994. godine u Düssseldorfu, a danas ih u Europi imaju više od 3260. U Hrvatskoj su prisutni od 2011. godine, imaju 72 poslovnice i zapošljavaju oko 500 radnika.