Kauboji u Varaždinu počinju kvalifikacije za EP 2024. godine

| 24.9.2022. u 14:02h | Objavljeno u Sport

Nepunih šest mjeseci nakon slavlja protiv Finske i odlaska na Svjetsko prvenstvo 2023. godine u Poljsku i Švedsku, hrvatska muška rukometna reprezentacija ponovno se vraća u varaždinsku Arenu,piše portal HRS-a

 Ovoga puta počinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. godine kojem će domaćin biti Njemačka. Prvi susret  Hrvatska igra protiv Grčke, 12. listopada 2022. godine, u 18:00 sati.

Samo sat vremena nakon što je izbornik reprezentacije Hrvoje Horvat objavio popis igrača za taj susret, Hrvatski rukometni savez pustio je u prodaju i ulaznice za ogled u Varaždinu.

Hrvatska će nastupiti u svom najjačem sastavu s Domagojem Duvnjakom na čelu kao kapetanom, ali i svim ostalim svojim zvijezdama: Lukom Cindrićem, Igorom Karačićem, Davidom Mandićem, Ivanom Čupićem, itd,itd…

Cijena ulaznica je ista kao i proljetos protiv Finske – tribine iza vrata su 50 kn, centralne tribine 70 kn, a teleskop tribine uz teren 100 kuna. Ne sumnjamo da će pravi prijatelji rukometa i ovoga puta biti uz našu reprezentaciju i pomoći joj da kvalifikacije otvori pobjedom.

Grčka nije nimalo naivan suparnik, o čemu svjedoči i dvostruka pobjeda protiv Bosne i Hercegovine u doigravanju za SP 2023. godine.

Zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme. Ulaznice je moguće kupiti online u sustavu Ulaznice.hr. Na dan susreta, blagajne u varaždinskoj Areni bit će otvorene od 15.00 sati.