Trener Zoran Kastel (desno) i njegov pomoćnik Dario Jertec Foto: Krešimir Đurić

Kastel: Teren je bio težak za igru, Lokomotiva se bolje snašla i pobijedila

| 12.2.2021. u 20:48h | Objavljeno u Sport

- Bilo je to tvrda, čvrsta utakmica, bez puno situacija jer je teren bio takav da se nije dalo igrati. Iz jedne naše nesmotrenosti ili gluposti primili smo gol, pokušali smo napadati, stiskati koliko smo mogli. Imali smo puno kornera, iz kojih nismo ništa napravili. Idemo dalje, imamo 8 dana priprema za utakmicu s Istrom 1961 i probati ovaj poraz nadomjestiti pobjedom u Puli - rekao je uvodno trener Varaždina Zoran Kastel komentirajući poraz u večerašnjem susretu 21. kola HT Prve lige od Lokomotive u Varaždinu.

Gosti su slavili 1:0, golom Pivarića u 29. minuti iz kaznenog udarca, nakon što je Boban u kaznenom prostoru igrao rukom.

- Lokomotiva nas ničim nije iznenadila. Teren je bio težak, bilo je puino grešaka i krivih dodavanja, preskakala se igra, tako da je stvarno bilo teško igrati i organizirano napraviti. Oni su se malo bolje snašli po ovakvom terenu i zbog toga dobili utakmicu - zaključio je Kastel.

Svoje viđenje susreta dao je i trener Lokomotive Jerko Leko.

- Vidjeli smo da je užasno teško bilo igrati po ovakvom terenu, a što je igra išla dalje teren je bio sve tvrđi, ali dobro smo izreagirali. iako nas na prethodnim utakmicama nije mazio rezultat i u tim smo susretima igrali smo dobro. I danas smo pokazali organiziranu igru i mogli smo kroz kontranapade zabiti i koji gol više, ali s obzirom na teren mogu biti zadovoljan - rekao je Leko.