Mario Zebić i Branko Karačić na današnjem susretu s novinarima uoči odlaska u Biograd na Moru Foto: Dražen Novosel

Karačić uoči Zadra: Idemo s vjerom da barem zadržimo postojeću bodovnu razliku

| 26.4.2019. u 12:16h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina otputovala je danas za Biograd na Moru gdje će dočekati sutrašnji susret u Zadru gdje će s istoimenim domaćinom od 17 sati odigrati prvenstveni susret 22. kola Druge HNL. Varaždin je trenutačno drugi na tablici s bodom manje od vodeće momčadi Šibenika. Osim Babića, koji ima tri žuta kartona i ozljeđenih Šiljića, Mrmića, Posavca i Yokoyame, ostali su igrači na raspolaganju treneru Varaždina Branku Karačiću.

- Čekali smo eventualni kiks Šibenika u Lučkom koji se nije dogodio. Znamo igrače s kojima raspolažemo i idemo na utakmicu u Zadar s vjerom da nakon susreta barem zadržimo postojeću bodovnu razliku i da dođemo u situaciju da se odlučujuća utakmica igra na našem stadionu u sklopu 25. kola kada ćemo ugostiti momčad Šibenika. Imamo kadar za kojeg vjerujem da možemo postići ono što želimo u Zadru - naglasio je trener momčadi Varaždina Branko Karačić. Svog sutrašnjeg suparnika trener Varaždina dobro poznaje.

- Znamo kakva nas utakmica očekuje protiv momčadi koja teži igri, slična je nama i morat ćemo imati koncentraciju od prve minute jer sve je manje kola i svaka se pogreška skupo plaća. Znamo da u igri Zadra puno toga ovisi od njihova tri - četiri igrača, od Župana, Repića, Jerbića i golgetera  Blaževića, ali i mi mamo igrače koji će se spremno oduprijeti izazovima i doći do željenog cilja - rekao je Karačić.

Mario Zebić jedan je od igrača Varaždina koji je među kandidatima za sutrašnje važno prvenstveno nadmetanje na stadionu Stanovi.

- Trebamo biti maksimalno skoncentrirani na svaku našu sljedeću utakmicu i samo gledati put naprijed. Atmosfera u svlačionici je jako dobra, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Imamo lijepi pozitivan niz od četiri pobjede kojeg ćemo nastojati produžiti i nadam se da ćemo uzeti sva tri boda iako je Zadar jako dobra momčad s kvalitetnim pojedincima, naročito u ofanzivnom dijelu - zaključio je Zebić.