Trener Branko Karačić i igrač momčadi Ivan Miličević na današnjem susretu s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Karačić uoči Kustošije: U sutrašnjoj me utakmici zanima samo rezultat

| 29.3.2019. u 12:37h | Objavljeno u Sport

U sklopu 18. kola Druge HNL momčad Varaždina će sutra od 15 sati i 30 minuta na stadionu Varteksa ugostiti sastav Kustošije. Zbog tri žuta kartona u momčadi neće biti napadača Kristijana Fućaka, ali će u konkurenciji za sastav nakon dugotrajnog izbivanja, zbog ozljede,biti Dejan Glavica a za susret će konkurirati i Marko Stolnik te Matej Senić.

S treninzima je jučer počeo i Ivan Posavec, ali je osjetio bol u koljenu i nakon liječničkog pregleda vidjet će se što dalje.

- Ljubitelji nogometa u Varaždinu žele i lijepu igru i dobar rezultat, međutim, došli smo u situaciju da se polako lomi prvenstvo i mene u sutrašnjoj utakmici zanima samo rezultat, bez obzira na koji ćemo, naravno sportski načini, doći do pobjede. Kustošija je zagrebačka škvadra koja želi igrati nogomet kroz pas igru i ako im to suparnik dozvoli onda svaka ekipa s njima ima problema. Morat ćemo biti na najvišem nivou što se tiče agresivnosti, iako u tom elementu nismo baš najkvalitetniji, ali vjerujem da su igrači svjesni značaja ove i svake sljedeće utakmice i da popravaka više nema i vjerujem da ćemo doći do povoljnog rezultata u ovom susretu - rekao je trener momčadi Varaždina Branko Karačić.

Na današnjem susretu s novinarima bio je i igrač momčadi Ivan Miličević, koji je na posudbi iz zagrebačke Lokomotive.

- Možemo igrati protiv svake ekipe i u sutrašnjem susretu idemo po nova tri boda. Dobro smo radili ovaj tjedan atmosfera u svlčaionici je odlična, vraćaju nam se tri igrača koja su bila ozlijeđena i nadam se da će sve završiti kako treba. Vjerujem da će biti prilike da stignemo Šibenik na vodećoj poziciji - naglasio je Miličević.

Igračku karijeru počeo je u NK Posušju, gdje bio do kadetskog uzrasta, odakle je otišao u NK Široki Brijeg, gdje je potpisao prvi profesionalni ugovor. Pola sezone bio je na posudbi u Dugopolju, pa se vratio u Široki Brijeg. Karijeru je nastavio u NK Lokomotiva,gdje je potpisao ugovor i nakon pola sezone došao je na posudbu u Varaždin.

- Volio bih da se Varaždin plasira u Prvu HNL, a ako će biti tako volio bih ostati tu, jer su me ovdje jako lijepo prihvatili - naglasio je Miličević.