Kapetan produljio ugovor s NK Varaždin do 2026. godine Foto: Krešimir Đurić

Kapetan produljio ugovor s NK Varaždin do 2026. godine

| 5.10.2023. u 08:54h | Objavljeno u Sport

Kapetan momčadi Igor Postonjski, i Nogometni klub Varaždin produžili su ugovor te će Postonjski biti u svlačionici varaždinskog prvoligaša najmanje do 31. svibnja 2026. godine.

Dvadesetosmogodišnji Postonjski, koji po Transfermaktu vrijedi 500 tisuća eura, je u Varaždin došao u siječnju 2021. godine iz redova Zaagorca iz Krapine,a prije toga je tri sezone nosio dres Intera iz Zaprešića, kojem je pristupio 2017. godine iz redova Gorice.

U petom kolu prošle sezone,14. kolovoza, Postonjski je na utakmici s Osijekom u Gradskom vrtu, nakon duela sa Caktašem, doživio prijelom potkoljenične kosti. Slomljene su mu bile i fibula i tibija.

Postonjski se na teren vratio nakon šest mjeseci, u prijateljskom susretu Varaždina idrugoligaša Jaruna, člana Prve NL, koji je odigran na Gradskom stadionu u Varaždinu, a u kojem su Varaždinci slavili 2:1 pogocima Andrisa Herrere i Itsukija Urate.

U dosadašnjem dijelu sezone Postonjski je postigao četiri gola, od kojih su tri bila iz kaznenih udaraca i trenutačno je drugi strijelac Varaždina, iza Brodića, koji je postigao šest golova i drugi je strijelac lige.