Ekipe športsko-ribolovnih društava koje su nastupile na 63. Kupu kadeta

Kadeti ŠRD Novi Marof ekipno prvi na 63. Kupu kadeta HŠRS-a

| 27.7.2017. u 08:50h | Objavljeno u Sport

63. Kup kadeta Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, ekipno prvenstvo Hrvatske, održan je u Topolju u Baranji, na Topoljskom dunavcu, u organizaciji Zajednice sportsko ribolovnih udruga Baranjske županije i Hrvatskog športskog ribolovnog saveza.

Nastupile su 33 ekipe u dvije kategorije (kadeti 19, kadetkinje 14 ekipa), ukupno 100 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Nakon dva dana natjecanja, svim tehnikama ribolova, kadeti ŠRD-a Novi Marof (Tomica Međeral, Sebastijan Uranić, Luka Florijanić) osvojili su prvo mjesto ekipno.

Kadeti ŠRK-a Varaždin-Interland V.D.E.(Tihomir Trubelja, Dino Habek, Antonio Trubelja i Tin Mežnarić) zauzeli su 7. mjesto ekipno, a kadeti ŠRD-a Ivanec (Leo Gotal, Filip Rogina, Mateo Knez) zauzeli su 8. mjesto od 19 ekipa. Varaždinci i Ivančani bili najmlađe ekipe na prvenstvu tako da je ostvareno vrlo dobar rezultat.

Kod kadeta pojedinačno Leo Gotal iz Ivanca bio je četvrti, Sebastijan Uranić iz novog Marofa šesti, a njegov klupski kolega Luka Florjanić bio je osmi. Tihomir Trubelja iz varaždinskog kluba završio je natjecanje na 20. mjestu.