Juniorke Kitro Varaždina osvojile srebro na prvenstvu Regije Sjever Foto: OK Kitro Varaždin

Juniorke Kitro Varaždina osvojile srebro na prvenstvu Regije Sjever

Varaždinske vijesti | 24.12.2019. u 08:07h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Juniorke OK Kitro Varaždina su na završnici kvalifikacija za državno prvenstvo Regije Sjever osvojile 2. mjesto. U finalu su jače bile odbojkašice HAOK Mladosti iz Zagreba.

Do medalje srebrnog sjaja, djevojke su redom pobijedile HOK Goricu, ŽOK Kaštel Pribislavec te OK Olimpik iz Zagreba za finale. Juniorskom sastavu je ovo već četvrta godinu u nizu plasmana na državno prvenstvo što je dokaz kvalitete rada i predanosti prethodnog trenera Ivice Đolonge te njegova nasljednika na klupi Ivana Bregovića.

Kitro Varaždin se može pohvaliti da je u kategoriji pojedinačnih nagrada izabrana Lara Malović kao najbolja srednja blokerica juniorka za sezonu 2019./2020. Regije Sjever kojoj je to druga nagrada jer je istu osvojila prethodne sezone. Sve te nagrade samo su dokaz rada sa djevojkama ženskog odbojkaškog kluba u svim uzrasnim kategorijama.

Juniorski sastav OK Kitro Varaždina čine: Jana Paljak, Maja Kuzminski, Lea Kečak, Leonarda Inkret, Neva Bartolec, Ema Mašić, Jana Čorko, Jana Svržnjak, Nela Perković, Saška Dežmarić-Krofak, Kaja Blaguški, Lara Malović i Ana Marija Kastel. Trener ekipe je Ivan Bregović.

Lara_Malović.jpg