Na nedavnom susretu Lige prvaka protiv Kielcea varaždinska je publika pokazala kako se navija, naglasio je Josip Valčić

J. Valčić uoči susreta s europskim viceprvakom: Sjajna varaždinska publika naš je osmi igrač

| 9.12.2016. u 12:46h | Objavljeno u Sport

Rukometaše Prvog plinarskog društva Zagrebi sutra u Varaždinu očekuje susret 14. kola SEHA Gazprom lige u kojem će ugostiti mađarski Telekom Veszprem. Dvoboj hrvatskog prvaka i europskog viceprvaka na rasporedu je u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Varaždinu, popularnoj Areni.

- Ovo je još jedna u seriji jakih utakmica. Mi se pripremamo za Veszprem nakon jednog lošeg izdanja protiv Velenja. Ono što moramo promijeniti u odnosu na taj poraz u Sloveniji jest igra naših vanjskih igrača koji su protiv Velenja napali 37 puta, a uspješno realizirali napad svega 12 puta. Uz to loše izdanje protiv slovenskog doprvaka imamo problem i s ozljedama. Nedostaje nam Luka Šebetić koji je ozlijedio skočni zglob, a na zatezanje u zadnjoj loži se požalio i Stipe Mandalinić. Riječ je o nozi na kojoj je već dva puta vršena operacija, tako da ćemo danas vidjeti na treningu kako će Stipe reagirati. Tako da imamo objektivan problem na vanjskim pozicijama, a oni igrači koji će biti spremni za Veszprem morat će izvući iz sebe maksimum ako mislimo nešto napraviti. Veszprem je poznat kao ekipa koja igra iznimno agresivnu 6-0 obranu, a mi ćemo morati odgovoriti istom mjerom prema njihovim vanjskim igračima. Činjenica je da Mađari nisu u nekoj optimalnoj formi i vjerujem da ćemo uz punu varaždinsku Arenu i mi imati svoje šanse na ovoj utakmici – rekao je trener PPD Zagreba Silvio Ivandija uoči dvoboja s Telekom Veszpremom, a prenosi službea web stranica PPD Zagreba.

- Malo smo umorni, a malo nas muče i te ozljede tako da će nam definitivno dobro doći naš osmi igrač – sjajna varaždinska publika koja je protiv Kielcea pokazala kako se navija. Pozivam ih ovim putem da dođu u što većem broju i da nam budu vjetar u leđa protiv jedne strašne ekipa, aktualnih osvajača SEHA Gazprom lige i viceprvaka Europe. Mislim da dobro radimo, da se odlično spremamo i znam da će svaki igrač dati sve od sebe kako bi po prvi puta pobijedili Veszprem – dodao je dokapetan PPD Zagreba Josip Valčić.