Josip Klein vodit će županijski odbojkaški Savez i naredne četiri godine Foto: Krešimir Đurić

Josip Klein ponovno izabran za predsjednika županijskog odbojkaškog Saveza

| 9.6.2020. u 18:37h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Dosadašnji predsjednik Josip Klein jednoglasno je ponovno izabran za predsjednika Odbojkaškog saveza Varaždinske županije i u slijedećem četverogodišnjem mandatu. Klein je bio jedini kanidat za predsjednika, a njegovu kandidaturu podržalo je 11 članova Skupštine, dok je na sjednici bilo 20 od 30 predstavnika članova Saveza.

U Izvršni odbor, na prijedlog predsjednika, izabrani su Vladimir Grudenić iz ŽOK-a Ivanec kao dopredsjednik, Mario Harjaček iz OK Kitro Varaždin, Andreja Majhen iz ŽOK-a Ludbreg i Robert Halapir iz OK Toplice. Tajnikom Saveza ponovno je imenovan Mijo Pokos, dok su u Nadzorni odbor izabrani Nikola Nišević kao predsjednik, Martina Katalenić i Boris Vurušić.

Izbran je i Stegovni sud u sastavu Mislav Ptiček, kao predsjednik te članovi Goran Jošić i Dražen Komes. Josip Klein imenovan je predstavnikom OSŽV u Skupštini HOS-a, Vladimir Grudenić i Josip Klein izabrani su za predstavnike OSŽV u Savez sportova Varaždinske županije, dok je tajnik Mijo Pokos izabran za likvidatora Saveza kao udruge, ukoliko će doći do prestanka njegovog rada.