Jertec uoči Lokomotive: Očekujte ofenzivni Varaždin, svjesnog da je pobjeda korak do ostanka u ligi Foto: Krešimir Đurić

Jertec uoči Lokomotive: Očekujte ofenzivni Varaždin, svjesnog da je pobjeda korak do ostanka u ligi

| 20.4.2021. u 11:02h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 30. kola HT Prve hrvatske nogometne lige momčad Varaždina sutra u 16 sati očekuje susret s Lokomotivom na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Vrlo je to važan susret za obje momčadi, osmoplasirani Varaždin s 25 osvojenih bodova i posljednjeplasiranu Lokomotivu, koja ima 20 bodova.

- Očekujte sutra ofenzivnu momčad Varaždina, Varaždina koji je svjestan da mu pobjeda u toj utakmici nosi jako puno da mu je to korak do opstanka u ligi i idemo pokušati pobijediti - rekao je pomoćni trener Varaždina Dario Jertec.

Varaždin sutrašnje nadmetanje dočekuje nakon što je u posljednja tri susreta odigrao neriješeno, dok je Lokomotiva pretrpjela šest uzastopnih poraza.

- Pozitivno iz tri prethodna susreta je činjenica da nismo izgubili, a negativan je način na koji smo prosuli bodove. Vjerujem da je kraj takvom rasipanju bodova. Napravit ćemo sve da se pripremimo najbolje što možemo, idemo pokušati pobijediti.Svjesni smo da nam ta pobjeda puno znači., odnosno da nam rješava gotovo sve muke. Stoja jedini cilj u sutrašnjem susretu je pobjeda - rekao je Jertec,

Momčad Lokomotive s klupe vodi bivši trener Varaždina Samir Toplak, može li to biti prednost Lokomotive, s obzirom na to da Toplak dobro poznaje igrače protiv kojih će njegova momčad sutra igrati?

- Reći ću kao i uvijek - igraju igrači, a pobjeđuje kvaliteta, htijenje, volja, želja, srce. Vjerujem da nismo ništa slabiji, a naša momčad mislim da je svjesna da je bolja od Lokomotive i svakog pojedinca u mojoj momčadi smatram boljim igračem nego što je na bilo kojoj poziciji igrač Lokomotive - istaknuo je Jertec.

Zbog tri javne opomene u momčadi Varaždina sutra neće biti Matije Kolarića.

- Imamo sitnih problema s ozljedama, ali o problemima se u ovom trenutku ne priča, znamo da želimo pobjedu. Napominjem, onaj tko će igrati morat će dati sve od sebe. Vjerujem da su igrači svjesni značaja utakmice i da ćemo biti na željenom nivou - zaključio je Jertec.