Jednodnevni kamp Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin

| 23.6.2016. u 10:47h | Objavljeno u Sport

Regionalni stolnoteniski centar Varaždin ponovo je okupio najtalentiranije mlade stolnotenisače ovog kraja na jednodnevnom kampu. U radu s mladima ponovo je sudjelovao Neven Karković, izbornik reprezentacija mlađih uzrasnih kategorija, kadeta i kadetkinja, te juniora i juniorki, a domaćin okupljanja i nositelj aktivnosti je STK Starr.

Pomno se prati razvoj mladih od okupljanja do okupljanja i ispravljaju eventualne pogreške, te se trenerima također daju prijedlozi za dalji rad s talentiranima.

Na okupljanju su bili mladi igrači iz šest klubova. Iz STK Sračinec odazvali su se Dorijan Šmic i Niko Mežnarić, te trener Božidar Križanec, iz STK Varaždin Fran Wagner, Jelena Vukelić, Tena Kovaček i Lucija Sitar, iz STK Ljubeščica Ivona Štriga, Janja Matijašec i trener Anita Tomašić.

Iz STK MGK Drava sudjelovali su Vito Milak, Simon Vincek, Timi Maslić s trenerom Velimirom Šagijem, iz STK Igea Željezničar Simon Dvorski i Zvonimir Gašparac, a iz STK Starr Bruna Borovec, Dino Gradečak i trener Ronald Ređep.