Jamal Bajandouh više nije igrač varaždinskog prvoligaša

Jamal Bajandouh napustio Varaždin i vraća se u Saudijsku Arabiju

| 20.6.2020. u 13:13h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Dvadesetsedmogodišnji Jamal Bajandouh vraća se u Saudijsku Arabiju. Prije nekoliko dana, vodstvo Saudijske profesionalne lige odučilo je nastaviti sezonu a za defanzivnim veznim vlada potražnja čak četiri velika saudijska kluba te ga je NK Varaždin odlučio osloboditi klupskih dužnosti kako bi dogovorio detalje i finalizirao svoj povratak u jednu od ponajboljih Azijskih liga.

Bajandouh je u Varaždin došao nakon šest godina odličnih igara u Al Ittihadu – jednom od najvećih Saudijskih klubova kao najzvučniji transfer u HT Prvoj ligi ove sezone u želji za dokazivanjem u Europi. Nažalost, nakon svega nekoliko tjedana od dolaska operirao je corpus libero u Specijalnoj bolnici Dr. Nemec te je prolazio kroz fazu oporavka u Velikoj Britaniji, pod nadzorom privatnih fizioterapeuta i doktora.

Dolaskom u trenažni proces sa ekipom, počeo je s igrama no vrlo brzo liga je obustavljena zbog COVID-19 pandemije. U periodu zabrane treninga i okupljanja uzrokovane pandemijom Bajandouh se vratio svojoj obitelji u Veliku Britaniju te je nakon dozvole Stožera za civilnu zaštitu za održavanjem treninga bio dva tjedna u propisanoj samoizolaciji.