U prvom dijelu sezone Varteks je pobijedio Jalžabet na njihovom terenu, a danas su u Jalkovcu izgubili Foto: Dražen Novosel

Jalžabet iznenadio Varteks u Jalkovcu, u gostima slavili i Plitvica i Podravina

| 15.4.2017. u 20:22h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Danas je odigrana većina susreta 22. kola MŽNL Čakovec - Varaždin, a najveće iznenađenje dogodilo se u Jalkovcu, gdje je Jalžabet, predposljednja momčad lige, pobijedila drugoplasirani Varteks 4:3.

Dva je gola za Jalžabet postigao Nenad Hanc, a po jednom su mrežu Drevena pogađali Nikola Pomper i Dario Sakač. Dva gola za Varteks postigao je Tomislav Medved, a jednog Dominik Broz.

Plitvica iz Gojanca pobijedila je u Dunjkovcu Pretetincu momčad Međimurca 4:3, nakon vodstva od 4:1. Dva gola za Gojančane postigao je Mario Horvat, a po jednom su mrežu domaćina pogađali Jošua Horvat i Patrik Horvat.

Podravina je bila bolja u Prelogu od Mladost Kometa 3:0, s dva gola Ivana Vagjuneca i jednim Nikole Međimoreca. Zelengaj je na svom terenu izgubio od vodećeg Poleta 2:1, a gol za domaće postigao je Ivan Martinez.

U Pušćinama je istoimeni domaćin pobijedio Zadrugar 3:2, a gol za goste postigao je Dario Kolak, dok je prvi gol bio auto gol igrača Pušćina.

Danas su još igrali Sloboda(S) - Sloga(Č) 2:2 i Rudar - Nedelišće 1:2 Sutra će se igrati preostala utakmica i to u Nedeljancu gdje će istoimeni domaćin od 16.30 sati ugostiti Novi Marof.