Izbornik Zlatko Dalić prvi gost tribine Nogometni pogled s Marlex prozora

| 12.4.2018. u 13:34h | Objavljeno u Sport

Udruga za očuvanje tradicije i promociju nogometa u Varaždinu Đuro Kulčar u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Varaždin danas započinje serijal sportske tribine pod nazivom Nogometni pogled s Marlex prozora.

Riječ je o tribini koja bi trebala održati tijekom tri mjeseca, a okupit će ljubitelje sporta, posebno nogometa, koji će se uz zajedničko druženje dotaknuti aktualnih sportskih tema, a u raspravi će se čuti različita mišljenja i naznačiti koraci za bolju budućnost.

Na svakoj tribini kao gost bit će poznati varaždinski sportaš ili sportski djelatnik koji će predstaviti svoj životni i sportski put te dati svoja mišljenja o temi o kojoj će razgovarati tom prilikom.

Na otvaranju serijala gost tribine bit će poznati Varaždinac, nekadašnji uspješni igrač bivšeg prvoligaša Varteksa, kasnije i trener, a danas izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Tema prve tribine bit će u znaku priprema reprezentacije za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, pa će izbornik Dalić prezentirati svoje viđenje, želje i mogućnosti reprezentacije te odgovarati na pitanja vezana uz tu temu.

Prva tribina održat će se danas u kafiću na stadionu Sloboda u Varaždinu od 18 sati. Ulaz će biti besplatan.