Ivona Vincek bila je srebrna, a Mirna Petrinec brončana (desno)

Ivona Vincek srebrna, Mirna Petrinec brončana

| 13.10.2015. u 11:24h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Kuglačice Varaždina odigrale su 3. kolo Prve hrvatske lige s ekipom Zagreba, od koje su na svojoj kuglani, izgubile rezultatom 7:1 i trenutačno se nalaze na predposljednjem, 9. mjestu bez osvojenog boda. U sljedećem kolu Varaždinke će biti gošće ekipe Zaprešića.

Juniorke varaždinske ekipe su u nedjelju u Koprivnici imale prvi nastup na prvenstvu regije za plasman na prvenstvo Hrvatske, a u Varaždinu je u organizaciji Kuglačkog saveza Varaždinske županije održano prvenstvo hrvatske za kadetkinje i kadete u disciplini sprint. Nastupilo je 50 kadetkinja i kadeta iz cijele Hrvatske.

Kod kadetkinja od varaždinskih predstavnica Ivona Vincek osvojila je srebro, a Mirna Petrinec broncu, a prvakinja je Daria Barač iz KK Istra iz Poreča. Na natjecanju u Koprivnici od varaždinskih kuglačica drugo je mjesto osvojila Mia Naletina (543), Antonija Milak bila je treća (530), Vana Varga četvrta (498), Mia Šestak peta (492), a Ana Matić šesta (489). U Varaždinu će biti drugi nastup 18. listopada, a pet prvoplasiranih steči će pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske u Rijeci 5 i 6. prosinca.