Ivica Tucak: Bilo bi mi drago da ljubitelji sporta i naše reprezentacije dođu na tribine Foto: Martin Novosel

Ivica Tucak: Bilo bi mi drago da ljubitelji sporta i naše reprezentacije dođu na tribine

| 11.2.2020. u 09:35h | Objavljeno u Sport

O kada su otvoreni Gradski bazeni u Varaždinu, Hrvatski vaterpolo savez redovito je koristio usluge varaždinskih bazena. Od kadetskih i juniorskih reprezentacija pa sve do ženske seniorske i muške seniorske reprezentacije, koristili su upravo varaždinske bazene za pripreme uoči važnih natjecanja kao i odigravanje službenih utakmica. Danas u 17 sati će se u Varaždinu još jednom odigrati susret Svjetske lige u kojem će Hrvatska seniorska reprezentacija pod izborničkom palicom Ivice Tucka ugostiti reprezentaciju Nizozemske.

- U Varaždin uvijek rado dolazimo. Imamo odlične uvjete za rad u bazenu i u dva dana koja ćemo boraviti ovdje prije odigravanja susreta dobro će nam doći za analizu Europskog prvenstva kao i za pripremu za službenu utakmicu protiv Nizozemske tako da smo s veseljem, kao i uvijek, boravimo u Varaždinu - rekao je izbornik Tucak.

Varaždin se stalno dokazuje kao dobar domaćin svim hrvatskim reprezentacijama pa je sigurna stvar da će se i ovo gostovanje reprezentacije odraditi vrhunski te da će se publika još jednom odazvati i podržati hrvatsku reprezentaciju protiv Nizozemske.

- Bilo bi mi drago da ljubitelji sporta i naše reprezentacije dođu na tribine. Da dođu i da budu dio utakmice jer je uvijek ljepše kada se igra pred punim tribinama - zaključio je Tucak.

Ulaz na utakmicu će biti besplatan uz predočenje ulaznice koje se dijele na blagajni varaždinskih Gradskih bazena. Svaka osoba može dobiti dvije ulaznice i mora se evidentirati osobnom iskaznicom.